3 favoritter

2017-11-27

Åh, disse 3 favorittene er heelt klart et must have i hverdagen for meg og mine. Aloe vera gel og ultra shake drikkes daglig her i hus av både store og små. Man kan bruke det til så utrolig mye, også er det så sunt! Jeg tenker jeg vil fortelle dere mer om disse favorittene under og akkurat nå er mine 3 favoritt produkter disse:

- Aloe vera gel berry nectar eller orginal ( gul dunk) 
- Ultra shake vanilje 
- Ultra shake sjokolade

Aloe veraen er naturligvis på første plass fordi den er av verdensklasse, faktisk er vi nr 1 på aloe vera i hele verden noe jeg er veldig stolt over å kunne si og da sier det jo seg selv at det er en reel grunn til nettopp det, den er av topp kvalitet og det merkes. Jeg bruker den i smoothie med friske bær, gjerne epler, jordbær og sitron. Kommer an på hvilke godsaker jeg har i kjøleskapet den dagen. Vi drikker nok smoothie vertfall 4-5 ganger i uken, det er jo så godt og spesielt med aloe vera som en herlig ingrediens. 
Jeg merker god forskjell på nå og før, både på negler, hår, hud, mage og kropp. Magen fungerer bedre, den er "lykkeligere" rett og slett. Kroppen føles bedre også er jo aloe vera dunkene våre stappet med så mange godsaker for kroppen at det er jo ikke rart denne drikken gjør jobben sin. Vi drikker den både ren og blandet, noen ganger i vann med friske sitroner, nam! 

Ultra shake vanilje er favoritt shaken min rett og slett fordi jeg bruker den til så mye, jeg kan lage iskaffe, frappe, havre pannekaker, muffins, banansmoothie og listen går videre med den. Det er en proteinrik og glutenfri shake som både smaker godt og gir en skikkelig metthetsfølelse. 

Ultra shake sjokolade er også en favoritt for tiden. Jeg har kuttet ut meieriprodukter, spesielt melk, fløte, rømme, yogurt osv. Og da syns jeg det er heelt perfekt å blande ultra shaken i sjokolade smak med feks usukret kokos eller cashewnøtt-melk. Den er og sykt god å lage iskaffe av! 

Jeg føler meg veldig heldig som får jobbe med så bra og spennende produkter og ikke minst at jeg får benytte de selv og merke effekten slik at jeg med godt hjerte kan anbefale videre til andre som vil kroppen godt <3 

Har dere spørsmål om produktene, jobben, bestillinger eller priser så kontakt meg gjerne eller logg inn selv og ta en titt! 

Ha en superfin kveld videre, jeg skal jobbe for fult med målene mine i kveld og kveldene fremover da det er månedsslutt nå og det er alltid ekstra spennende!!