Fint å kombinere mammaliv med jobb hjemmefra

2017-11-11

Hei dere! Det er så utrolig mye spennende som skjer for tiden. Det kribler skikkelig i magen og jeg har utrolig mye som skjer med jobben fremover som jeg gleder meg vilt til, jeg elsker action og akkurat nå er det masse action og god stemning i teamet mitt. For noen flotte og kjekke personer jeg får jobbe sammen med, en av mange fordeler med å kunne velge dine egne kollegaer, hvor kult er ikke det liksom?! 

I går hadde jeg jobbkveld her med ei super jente fra teamet, hun har nettopp blitt supervisor!! Noe som vil si hun har kommet seg opp et nivå, et ganske stort hopp faktisk fra der hun var, det er såå inspirerende. Vi hadde da opplæring og satt her med kveldsjobb, latter og morro. I en sånn jobb som dette får du jo nye venner også! 

Jeg liker veldig godt å kominere jobb hjemmefra med mammarollen, på dagtid ordner jeg på mine sosiale medier, tar bilder som skal postes senere eller lagres i ( jobb bilder ) mappen min slik at jeg har bilder til en hver tid, hehe ( viktig! )
Jeg lager selvsagt en del mat og en god del mellom-måltider som består av smoothier og lettvint sunn mat som smaker godt, ser bra ut og er sunt! Dette tar jeg gjerne også bilder av da det både viser friheten jeg har med forever jobben men også fordi jeg bruker jo produktene i mye av det jeg lager som feks argi+ og aloevera gel i smoothier med friske bær, grønnsaker etc. I helgene lager jeg "sunn brus" av kyllsyrevann uten sukker eller smak og tilsetter noen doser argi+ og det smaker faktisk skikkelig god bærbrus, så er den i tillegg rosa, den perfekte brusen for oss som bryr oss om kropp og helse! 

På ettermiddag/kveld svarer jeg på spørsmål fra teamet, setter meg ned med notatene mine, jobber med listene mine og slår av noen timer effektiv jobbing. Noen ganger blir det tid til meg selv tid etterpå mens andre ganger prioterer jeg KUN forever jobbingen på kvelden. Man får jo trossalt betalt ut i fra egen innsats, vil jeg tjene mer da jobber jeg mer. Så enkelt er det jo faktisk! Nå har jeg gått inn for å ha forever som fulltidjobb, så nå er det jo faktisk bare til å stå på hver eneste dagm da vet jeg målene mine går i boks!! 

Nå for et par dager siden lagde jeg også min første forretnings presentasjon jeg tenkte dere kunne få se, jeg skal investere i et bedre kamera som gir bedre bilde men sånn ellers så har jeg prøvd å fortelle kort og tydelig litt om forever og jobben hjemmefra, ta gjerne en titt på linken her: 

https://www.youtube.com/watch?v=uaj72Ztb0r4

Jeg ønsker alle sammen en kjempefin Lørdag og ta gjerne kontakt om du lurer på noe, hva som helst! :-)