Elsker min nye livsstil!

2017-10-21

God Lørdags kveld <3 

I kveld tar jeg det helt med ro i sofaen med jobb, bilder, teamoppfølging og bilder. Jeg kikker en del på sunn mat og lærer meg sakte men sikkert å spise mindre av ting jeg ikke har godt av og mye mer av det kroppen har godt av. Så langt har jeg greid å kutte ut gluten og laktose produkter, jeg prøver å styre unna sukker/brus og søtsaker og holde meg langt unna mat og drikke som inneholder hormoner. Huden min reagerer veldig på disse produktene og det samme gjør magen min!

Siste tiden har jeg blitt skikkelig opptatt av å spise næringsrikt, sunnere og ofte! Jeg drikker mye argi+ og aloe vera gel, smoothie laget av friske bær, gel og gjerne sitron. Daglig til måltidene mine har jeg med en ultra shake i smaken vanilje blandet med coconutmilk eller soyamelk. Tar gjerne en shake 2-3 ganger daglig! 

Jeg er fortsatt snusfri og ser frem til å kose meg med en sunnere og bedre livsstil fremover. Nå har jeg plutselig blitt mye mer opptatt av mat og har lyst å lage nye, gode og sunne ting hele tiden!! 

Jeg er fortsatt en "newbie" på dette med kosthold men jeg merker stor forskjell på kropp, mage, humør og energi. Hud, hår og negler virker også lykkeligere <3

Produktene til forever og alle de deilige vitaminene, proteinene og alle godsakene jeg får i meg gjennom argi drikken, aloe vera shoten, ultra shaken, proteinbarene og vitamin tabelettene gjør virkelig en forskjell! Så det er dagens store anbefaling fra meg.

Ha en superfin helg og spør meg veldig gjerne om du lurer på noe✨