Dette skjer i dag

2017-10-07

For en deilig morgen, vi sov ganske lenge i dag faktisk! Kjempedeilig, så startet dagen med at Sarah kom inn i sengen med bamser og tørkekost. Hun mente alle bamsene var skitne og måtte derfor koste dem, så brukte vi kosten til heksekost og "flydde" ned trappen og ut på kjøkkenet for å lage frokost! På menyen til Sarah stod grove fiberrike skiver med leverpostei, en skål jordbær og sjokolade soyamelk✨ På med nrk super og der fikk vi lære om hvorfor strutsen har så mange egg og skjuler sine egne egg med andres, ganske spennende og lærerikt faktisk! 

På min meny stod knekkebrød med avocado, en skål jordbær, et glass shake i vanilje smak blandet med orginal soyamelk. Også fikk jeg i meg kosttilskuddet mitt og argi drikken som jeg fortiden er så utrolig glad i, hva skulle jeg gjort uten denne boosten tro? 

I dag er det jo faktisk Lørdag og hva skjer da? Lørdagsgodt!! Men vi tenkte å ta en sunn vri på den i dag, blir det vellykket skal jeg legge ut her, hvis ikke får jeg ha noe smågodt på lager sånn i tilfelle det sunne godtet ikke blir godt tatt i mot.. Haha! 

Jeg tror vi lærer barna til det meste, så om mamma spiser det og elsker det så gjør nok også Sarah det. Det blir i vertfall spennende å sjekke ut, fordi vi vet jo alle at ingen har godt av smågodt så hvorfor ikke prøve ut sunnere alternativ som også smaker godt? Det er jo vinn vinn det.

 

Ønsker dere en super helg🌸