DAGENS SELVPLEIE

2017-10-04

Det føles så uutrolig godt å ta vare på seg selv, både på utsiden og innsiden! <3 
Jeg har hatt en skikkelig "meg" dag i dag.. Og det trengte jeg faktisk akkurat i dag. Jeg tar daglig kosttilskuddene mine, får i meg argi+ og aloe vera gel men i dag gjorde jeg det lille ekstra og laget min egen "hårkur" av planten i seg selv: aloe vera gelly og kremen propolis. Dette sammen hadde en slags balsam effekt. Jeg sov med det i håret over natten og etter jeg dusjet og tørket håret i morges var det som silke!! Sykt glatt, glansfult, mykt og luktet godt. Jeg som nettopp har farget håret elsket at jeg fikk så mye liv i det igjen. Så den hårpleien trengte jeg og likte så godt at nå har jeg blandet en hel boks med "min egen" hårpleie <3 

Og dere har nok sett her inne at jeg mildt sagt elsker argi for tiden, er jo ikke så rart! Det er jo superdrikken min! Egentlig en sportsdrikk, det er jo 30 porsjoner i en pakke, nok til 30 glass/flasker. Perfekt både for den som trenger en boost i hverdagen eller for den aktive. Argi+ inneholder B6 og B12 som er med på å gi deg den boosten du trenger for å føle deg kvikkere. Det er sunt, smaker godt og er godt for ork, immunforsvar, muskler og blodomløp! 
Rett og slett energi i porsjoner <3 

Trenger du og noe av denne pleien i din hverdag? Kosttilskudd for hud, hår eller mage? Kanskje alle? Trenger du en boost, hårpleie eller hudpleie? Spør meg gjerne, jeg kan nok tilby det meste både for han og henne, store og små :) 

Ha en fin kveld!