EN SUPER START PÅ DAGEN

2017-10-01

For å få en super start på dagen min er det visse ting jeg trenger for å få den optimale energien jeg trenger for å starte dagen! 

Jeg starter med å ta en shot aloe vera gel i smaken Berry Nectar, denne gjør underverker for magen min og jeg kan med glede skryte på meg at jeg har en glad mage takket være daglig inntak over tid med aloe vera av verdens klasse, for vi er jo nemlig nr 1. På aloe vera i hele verden, det er ganske fantastisk. 
Også drikker jeg et glass Argi + som er et rosa pulver du blander i vannet. God som kald leskedrikk eller varm te. Denne drikken kaller jeg " superdrikken " av en grunn. Den er for ork, immunforsvar og blodomløp. Takket være blant annet B6 og B12 bidrar argi til å øke din energi om du føler deg slapp og daff. Kall den gjerne en sportsdrikk fordi den er minst like effektiv for den aktive som for den som trenger mer energi! 
Superdrikken min får meg til å føle meg kvikkere, mer opplagt og det er en drikk som smaker skikkelig godt og er sunn i tilegg. 

Jeg tar også en del forskjellige kosttilskudd, foreksempel Collagen Comlexet vårt som er helt genialt for meg som holder på å bygge opp huden min igjen! 
Til slutt lager jeg meg frokost og tilføyer et glass vanilje Ultra Shake fra egen butikk, denne smaker godt og gir en skikkelig bra metthetsfølelse. For meg hjelper den meg å holde vekten og jeg tar meg gjerne et godt glass shake når jeg får lyst på noe godt, såpass godt syns jeg den smaker. Jeg er utrolig glad i proteinbarene også, spesielt i sjokoladesmak, og enda bedre blir den om du varmer den 3-5 sec i microen, smaker som brownies! En kan lage mye forskjellig av shaken vår, jeg liker jo å lage kald kaffefrappe av den, dødsgodt! 

Alle disse flotte kvalitetsproduktene er å finne i min nettbutikk, og best av alt, alle kunder har 90 dagers garanti, ikke fornøyd = pengene igjen. 
Du kan lage deg egen kundekonto inne her på: shop. Der kan du logge inn og se alle produkter og priser. Du kan også sende meg en e-post eller sms på 46742040 om du har spørsmål om produktene eller jobben i seg selv. 
Gjør helse, hud, hår, mage og kropp en tjeneste du også 💗

Jeg legger ved et bilde av meg også, som forresten er 100% uretusjert, nå skal det sies jeg får hjelp til huden min på klinikken Frøken Dings i Bergen, men jeg er skråsikker på at kostholdet mitt også har mye å si for hudens "velvære"

Ønsker alle sammen en fantastisk dag og lag dere en suuper Oktober måned, det skal jeg 🍁