Min største kjærlighet

2017-09-25

God morgen💕 I dag skinner solen for fult og det er helt blå himmel her vi bor. Jeg merker det gjør noe ekstra med humøret, spesielt nå på formiddagen! 

Nå skal jeg snart lage en herlig frokost, slenge med en ultra shake i smak vanilje ved måltidet og få i meg argien, aloe vera gel og vitaminene mine. Det er ganske deilig å ha egen butikk med tilgang til alt vi trenger. Sarah liker veldig godt Kids kosttilskuddet med smak av bær.

Sarah hun er så viktig for meg, i går hadde vi kose Søndag med lek og lær i flere timer. Jeg setter daglig av tid til sang og lesing men i går koste vi oss ekstra med det da Sarah har fått en ny bok. Boken om Ørnulf som er en Kongeørn, han var livredd for å fly. Sarah syns dette var et veldig spennende eventyr, så spennende at når boken var ferdig gikk vi like gjerne gjennom 4 bøker til..Haha! Jeg liker det, for selv jeg lever meg inn i eventyrene, så vi får sitte litt i vår egen boble borte fra alt annet og det er jo veldig koselig💕

Jeg setter sånn pris på den ekstra tiden jeg får sammen med Sarah, takket være jobben med forever. Hun er bare liten én gang og årene har allerede flydd avgårde! Hvor ble det av lille baby Sarah?! Nå skal hun snart begynne i ny barnehage her, det blir kjempespennende.

Har du spørsmål om produktene eller jobben, vær ikke redd for å ta kontakt!✨