Trenger du eller kjenner du noen som trenger en boost i hverdagen?

2017-10-06

Jeg har blir totalt hektet på en sunn livsstil. Jeg trodde ikke at sunnhet var SÅ morro før jeg begynte å kjenne det på kroppen selv. Jeg sluttet å snuse og begynte å spise mye sunnere samtidig som jeg tok kosttilskudd skreddersydd til å føle deg bedre, gi deg næringen, proteinene og vitaminene du trenger. Favoritt produktet mitt akkurat nå er argi+

Jeg kaller den som sagt superdrikken min og det er virkelig for en grunn, jeg føler meg såå mye mer opplagt og takket være vitaminene b6, b12 og samtlige andre vitaminer og godsaker så får du en boost i din hverdag av å drikke dette daglig da du fyller på det kroppen trenger for å føle seg bra. Den smaker godt, er ROSA og den gjør utrolig godt. Jeg drikker argi hver eneste dag, noen ganger flere ganger daglig. Dette er en sportsdrikk og rett og slett energi i porsjoner <3 
Passer like godt for den aktive som for den som trenger det lille ekstra! Drikken er laget for ork, immunforsvar, blodomløp og muskler. Denne anbefales på det varmeste og er selvfølgelig å finne her i min nettbutikk! 

Hvis jeg måtte valgt kun 2 favoritt produkter fra min nettbutikk akkurat nå ville det absolutt blitt argien og ultra shakene. Shakene finnes i smak vanilla og sjokolade. Jeg foretrekker personlig vanilla fordi den kan jeg mikse så mye til. Jeg har byttet ut melken med soya melk og vi har heller ikke melk ( gluten ) i våre shaker. Her hjemme har vi også byttet ut sjokolademelk med sjoko-shake eller sjokolade soyamelk, yogurt har vi byttet ut med soya yogurt og Sarah elsket det, så en sunnere livsstil her i hus har det absolutt blitt, mye takket være produktene til forever som fikk meg på denne stien, ga meg ønsket om å være sunn men som viktigst av alt fikk meg i bedre form, fikk meg til å føle meg bedre og sunnere. 

Ønsker du å bestille argi+ eller shake? Det er mye spennende i min nettbutikk, logg inn og ta en titt da vell. Eller kontakt meg for hjelp! 
Kanskje du kjenner noen som trenger dette? Det hadde nok gledet noen til jul <3 

Ha en fin kveld! :)